Guangdong Zongqi Automation Co., Ltd.

xvzxv (1)

Guangdong Zongqi Automation Co., Ltd. е истакнато претпријатие специјализирано во областа на моторната опрема.Од своето основање на 2 март 2016 година, компанијата постојано ја поддржува развојната филозофија на иновации и професионализам.

xvzxv (2) xvzxv (3)
Со истражување, развој, производство и продажба на висококвалитетна моторна опрема како нејзина основна дејност, Guangdong Zongqi Automation Co., Ltd. нуди разновидна палета на производи, вклучувајќи машини за намотување, машини за вметнување жица, машини за средно обликување, машини за врзување жици , автоматски линии за производство на мотори и комбинирани машини за намотување и вметнување.Оваа опрема широко се користи во индустријата за производство на мотори.Преку континуирани технолошки иновации и надградби на производите, нашата компанија им нуди на клиентите ефикасни и прецизни решенија.

xvzxv (4) xvzxv (5)
Компанијата може да се пофали со професионален тим за истражување и развој и напредни производствени капацитети, кои и овозможуваат континуирано лансирање на иновативни и конкурентни производи за моторна опрема.Дополнително, Guangdong Zongqi Automation Co., Ltd. става голем акцент на квалитетот на производот и услугата, осигурувајќи дека секој клиент ќе добие задоволително искуство.

xvzxv (6) xvzxv (7)
Во индустријата за моторна опрема, Guangdong Zongqi Automation Co., Ltd. ја заслужи довербата и пофалбите на бројни клиенти за неговиот извонреден квалитет на производот, професионалните технички способности и сеопфатниот систем на услуги.Гледајќи напред, компанијата ќе продолжи да ја поддржува развојната филозофија на иновации и професионализам, стремејќи се да го подобри своето технолошко ниво и квалитетот на производите, придонесувајќи дополнително за унапредување на индустријата за производство на мотори.

xvzxv (8)


Време на објавување: мај-11-2024 година